Konfirmationsbuffet
Kan bestilles nu, men leveres i april, maj & juni
Forret (3 små retter, anrettet på buffet):
- Mini-blinis med røget laks og en let citroncreme
- Ratatouille-tærte med sprød butterdej og et drys frisk timian toppet med serranoskinke og semidried tomat
- Kyllingesalat anrettet på bund af vandbakkelse og babysalater, toppet med bacon
Hovedret (buffet):
- Helstegt skinkesteg – marineret med honning og vanilje samt et stref af chili
- Kylling inderfilet i urter – Stegt med rosmarin og timian og hvidløgssmør.
- Flødekartofler – Klassiske flødekartofler med muskat og ost på toppen.
- Bagte små kartofler med krydderurter – Let sprøde og drysset med havsalt og timian.
- Mørk sovs med ribsgele og rødvin.
- Frisk salat med æbler, valnødder og feta.
- Bagte rodfrugter – Gulerødder, pastinakker og rødbeder bagt i honning og timian.
Dessert (3 små retter, anrettet på buffet):
- Konfekt chokoladekage
- Panna Cotta med saltkaramel, anrettet i små glas
- Klassisk æblekage med makroner og vaniljeflødeskum, anrettet i småglas