La Brava
La Brava
0,00 DKK

Hvem er vi

 

Mad til hele Østjylland

La Brava Gastronomi blev etableret 1. november 2001 under navnet Camillas Dinér. I løbet af nogle år, er få leveringer til lokalområdets fester blevet til en virksomhed, der leverer fantastisk smag og flotte anretninger, til hele Østjylland.
Siden 1. december 2012 har virksomheden været ejet og drevet af Erik Krejbjerg. I starten af 2023 kom det nye navn til : La Brava Gastronomi

Fantastisk smag

Fra den første dag har det altid været vores mission at levere mad med fantastisk smag, der er et positivt bidrag til festen. Det gælder både en mindre familiemiddag, den store halfest, festivalen, nytårsmenuen eller receptionen til virksomhedens store jubilæum.

Vi har lang erfaring i at sende mad ud af huset, det betyder vi har styr på hvad transporten gør ved maden. De retter der leveres varme, bliver færdig tilberedt i termokassen. Det sparer på energien og sikrer dig at maden er tilberedt lige tilpas, når du skal bruge den.

 

De bedste
medarbejdere

Vi skaber en fantastisk arbejdsplads, hvor det er dejligt at gå på arbejde, og hvor alle har lyst til at bidrage til, at kunderne får en fantastisk madoplevelse.

 

VisaMastercardMobilepay

VisaMastercardMobilepay